Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dilluns, 22 d’octubre del 2012

1a SESSIÓ 2012-13: PRESENTACIÓ i PROGRAMACIÓ

La primera sessió l'hem dedicat a posar-nos una mica al dia, fer presentacions d'alguna nova incorporació i nomenar al nou coordinador (Xavi Massana). Hem repassat els objectius i continguts que vam concretar l'any passat per al curs d'enguany i els hem donat per bons.
Les sessions les farem com sempre els dilluns de 18h a 20h a Santa Eulàlia (Berga). Alguns dissabtes realitzarem les activitats de més durada i fora del centre escolar.
Hem fet una primera proposta de programació on han sortit els següents continguts:
- Malabars
- Cordes i Golball
- Multisports
- Beisbol
- Com avaluem?
- Jocs "que funcionen"
- Castellers (2 sessions)
- Geocaching, amagar un catxé. (una sessió dilluns i una dissabte)
- Via Ferrata (dissabte)
- Esquí de fons o esquí de muntanya (dissabte)
- Orientació (Vilada o Prats de Ll.) (dissabte)
- Memòria final.

De moment tenim això. A mesura que anem fent les sessions ho anirem especificant, sobretot les sortides de dissabte (potser 4 dissabtes són massa...).

2a SESSIÓ (dilluns, 29 d'Octubre): CORDES I GOALBALL. Ens trobem al gimnàs de l'escola Santa Eulàlia de Berga. Començarem a les 18h, sigueu molt puntuals, si us plau!! La Sara porta el material pel Goalball i les cordes ja en tenim al centre.

SESSIÓ DISSABTE (dissabte, 10 de Novembre): VIA FERRATA (Vallcebre). El Lluís Torra s'ha ofert a acompanyar-nos i fer-nos de guia expert.

Salut i fins dilluns!!!

Xavi.

2 comentaris:

  1. Bé Xavi, bé!! Va que aquest any el bloc estarà on fire!!

    ResponElimina
  2. A veure si és veritat que estarà on fire... Aquests dies veureu que el vaig modificant i potser en alguns moment no es veurà gaire be (com ara), estic fent proves... Si voleu que hi afegeixi alguna cosa, m'ho dieu, o ho feu vosaltres mateixos.
    Vinga, animeu-vos a participar-hi!!!

    ResponElimina