Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dimarts, 20 de novembre del 2012

5a SESSIÓ (dilluns, 19 de novembre): “JOCS QUE FUNCIONEN”

Aquesta sessió s’ha convertit en un clàssic ens els últims anys del grup de treball. Qualsevol professor o mestre d’educació física utilitza en algun moment o altra de les seves classes els jocs, ja sigui com a escalfament, en la part principal o a la tornada a la calma.

El que hem fet avui ha estat compartir tots aquells jocs que més utilitzem i que no ens fallen mai. Molts els coneixem amb el mateix nom, altres els anomenem diferent i ens referim al mateix. Alguns els hem adaptat a les nostres necessitats i també hem creat variants.

Entre tots han sortit una vintena de jocs els quals hem posat en pràctica els que hem cregut més interessants. Per tal de fer un recull ordenat i complet dels jocs que hem anomenat avui, hem creat un document compartit mitjançant el Google Drive. Allà cada professor anotarà i explicarà els jocs que més utilitza i ho anirem ampliant amb les corresponents variants.

Algun dels jocs que han sortit avui són: cementiri, congelats, bandera, cercle, vareta, pim-pum, futbol xino, pistoler, marro, aranya, come-cocos... Quan tinguem l’arxiu compartit completat ho afegirem a la memòria.

PROPERA SESSIÓ: COM AVALUEM? (graelles, activitats, ítems,...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada