Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dimecres, 13 de març del 2013

15a sessió (dilluns, 11 de Març): RELAXACIÓ (II) - IOGA I PILATES

En la segona sessió dedicada a la Relaxació hem tractat dos temes. 

Primer la Sara ens ha ensenyat uns quants exercicis de Pilates utilitzant pilotes gegants. La veritat és que ens hem sorprès de tots els exercicis que es poden fer amb aquestes pilotes, els quals es poden aplicar tant a primària com a secundària i tant al final de la sessió com una part important d'ella. De tots els exercici que vam fer la Sara ens ho passarà i els podrem adjuntar a la memòria, així els tindrem disponibles quan vulguem. Potser l'únic inconvenient dels exercicis amb pilotes gegants és la falta que tenim en molts centres d'aquest material, i els que en tenen potser no n'hi ha suficients... 

La segona part de la sessió ha vingut la part més relaxant. La Bet ens ha explicat algun exercici de Ioga que ella aplica als seus alumnes. Es tracta sobretot de la part més tranquil·la i relaxant del Ioga, sense postures i moviments, sinò que ens hem estirat i hem anat seguint les parts del cos mentalment amb les instruccions de la professora. També ens enviarà les propostes d'exercicis fets i els afegirem a la memòria. 

Hem estat calculant les sessions que ens falten i hem vist que estem a la recta final del curs. Teòricament ens faltarien 4 sessions, per fer exactament les 40h. Ahir vam acordar que en faríem dues més. Una de multisports i l'altra la memòria. Deixaríem 2 sessions per si més endavant es vol fer alguna sortida de barrancs, o ferrata o el que es vulgui. 

Així doncs, dilluns vinent sessió de multisports.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada