Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dimecres, 28 de novembre del 2012

6a SESSIÓ (dilluns, 26 de novembre): “COM AVALUEM?”

Per tractar el tema de l'avaluació no hem seguit cap ordre ni criteri. A mesura que anaven sortint temes concrets fèiem la nostra aportació i explicàvem la nostra manera de treballar. Hem constatat diferències evidents entre primària i secundària.
El Christian ha fet una proposta interessant d'avaluació per 5è i 6è de primària, on hi ha diferents proves físiques i d'habilitat les quals s'avaluen per mitjà d'uns barems. A secundària sembla que ens funciona força bé els barems de la bateria Eurofit (la penjaré al blog perquè tothom hi tingui accés).
La Sara ens ha portat unes fitxes d'observació i avaluació per Psicomotricitat, ens ha comentat que els aspectes d’actitud s’observen de manera general i no pas tant específicament com detalla a les fitxes.
Hi ha hagut una mica de debat en decidir qui hauria de tenir millor nota, el qui ho fa millor o el qui ha aconseguit més marge de millora. El que està clar i tots hem coincidit és la importància de tenir varis instruments d’avaluació per donar oportunitat als alumnes que els costa més i poder “penalitzar” als bons que no s’esforcen.

Al final de la sessió l'Ignasi ens ha dit que portava un Pen amb unes graelles d'avaluació amb barems i estadístiques i no se que més.. Potser seria interessant que ens ho expliqui dilluns vinent i així donem per acabat el tema de l'avaluació.

La propera sessió (dilluns, 3 de Desembre) acabarem el tema de l'AVALUACIÓ i farem la segona part dels JOCS QUE FUNCIONEN. Podem quedar igualment a la biblioteca, pugem als ordinadors i l'Ignasi ens explica lo seu. Haurem d'anar a la idea, per poder fer-ho tot. ELs jocs donen molt de sí i en poden sortir molts de nous (i també ens agrada jugar!!) Per tant, puntuals i per feina!!! La idea és acabar de completar la graella dels jocs i afegir-ne de nous (no hi ha pressa per fer-ho, però no ens n'oblidem), crec que pot ser una eina útil si podem recopilar-ne molts.


Vinga macus i maques, fins dilluns!!! (i prepareu els atuendus d'hivern que ja neva!!!)

XAVI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada