Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dilluns, 12 de novembre del 2012

3a SESSIÓ (dissabte, 10 de Novembre): FERRADA DE VALLCEBRE (Roques d'en Palomar)

La primera sessió de dissabte que corresponia a la Ferrada de Vallcebre va perillar fins l'últim moment degut a les inclemències meteorològiques. Fins la nit abans va estar plovent molt i no teniem clar si podríem fer la sortida amb un mínim de seguretat. El mateix dissabte es va llevar molt emboirat, tret de casa l'Aleix que ja feia sol, cosa que ens va fer veure que faria un bon dia.

Després d'esmorzar a Vallcebre vam dirigir-nos cap a l'aparcament on ens vam equipar. Per fer una ferrada és imprescindible un material concret, el qual ja ens havíen prestat o llogat.
- Arnés.
- Dissipador
- Casc
- Guants (de bici)

El nostre amic i expert Lluís Torra ens va fer una ràpida explicació de com funcionen tots aquests aparells i quines mesures de seguretat cal adoptar un cop comencem a pujar. Per fer una ferrada en condicions no es requereix d'un nivell tècnic massa alt, tot i que si que cal una mica de condició física, sobretot força de braços.

La sortida va ser tot un èxit, el temps ens va acompanyar i vam gaudir-ne al màxim. Els dubtes i nervis inicials que va tenir algun membre del grup al començament es van convertir en riures i moments distesos a mesura que avançava la jornada. Al final, fins i tot vam poder collir quatre rovellons mentre tornavem cap al cotxe.

2 comentaris:

  1. Quina colla d'escalaitors esteu fets!!!

    ResponElimina
  2. Semiprofessionals!!!! Per fer el salt a pro des del Santa Eulàlia proposem el dilluns 24 de desembre, encara no és fum fum fum, fer la ferrata d'Olina, la Regina, i desprès us portaré a dinar a Solsona, a un lloc on us llepareu els dits!!!! Qui s'anima??

    ResponElimina