Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dimarts, 15 de gener del 2013

8a Sessió (dilluns, 14 de Gener): JOCS QUE FUNCIONEN (2)

Després de l'èxit de la primera sessió dels jocs que funcionen, vam decidir fer una segona part per ampliar la llista començada. Ens hem basat sobretot en el joc de la Bandera i les seves múltiples variants (amb l'ajuda sempre útil d'un mestre de mestres com és el Lluís Torra).
En el documents compartit que tenim "Jocs que funcionen" ja estan explicades les normes i les variants. També vam fer el de la Doble Bandera, un joc molt estratègic (i perillós pels isquiotibials dels jugadors...jeje). Alba, tu que el tens molt per mà, el podries afegir i explicar a la llista?

Propera sessió: Geocaching (amagar un catxé). Aquesta sessió la farem en dos dies. El primer serà el proper dilluns 21 de Gener, on prepararem tot el necessari per amagar el catxé. L'altre dia serà un dissabte (haurem de buscar el dia) per fer una excursioneta i amagar-lo. Hem comentat que estaria bé que l'envàs (tupper) on posar el catxé sigui alguna cosa relacionada amb l'esport. Dilluns hauriem de portar propostes o alguna idea concreta. També hem de pensar on poder amagar-lo. Hem de tenir en compte que ha de ser relativament a prop (per poder fer el manteniment fàcilment) i a algun lloc amb algun tipus "d'encant", tampoc pot estar a no se quants metres d'un altre catxé.

Per portar a terme tot aquest "tinglado" necessitarem l'ajuda inestimable de la Sara (ja té experiència en amagar catxés) i sería fantàstic que ens fes un cop de mà l'Ignasi (tot un expert en el tema).

Així doncs ens trobem dilluns a les 18h a Sta. Eulàlia i ens posem a treballar.


Jocs que funcionen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada