Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dijous, 24 de gener del 2013

9a Sessió (dilluns, 21 de Gener): GEOCACHING (I)


L'any passat ja vam començar a tocar el tema del Geocaching i ens va semblar molt interessant, enguany hem pensat fer un pas més en aquest tema. Fins ara havíem conegut el món fascinant dels "buscadors de tresors", on vam aprendre a localitzar-los, a trobar-los i a registra-ho tot a la web. Aquest any el que farem és amagar-ne un i deixar la possibilitat de continuar la sèrie més endavant en propers cursos.
De Catxés n'hi ha de vàris tipus: "tradicionals","multi-catxé", "desconeguts", etc. Hem pensat que la manera més senzilla sería posar-ne un de "desconegut" però deixant opció a que sigui una espècie de sèrie, però que es puguin trobar un per un sense dependre uns dels altres. 
En aquest tipus de catxés s'han de descobrir primer les coordenades responent a un seguit de preguntes. En aquest cas les preguntes les hem relacionat amb esports de muntanya (escalada, excursionisme, BTT, esquí...). 

Així doncs, el primer que hem fet és pensar 10 o 12 preguntes amb respostes que siguin un número. Llavors hem decidit la zona aproximada on amagarem el catxé, no direm a on és però serà al Berguedà. El nom del catxé en principi serà: Trivial esports#1 (encara ho hem d'acabar de decidir).

Fins ara això és el que tenim, en la propera sessió seguirem treballant en aquest tema. Haurem d'escollir quin tipus de "contenidor" posem, hem de crear un compte (usuari) a la web de Geocaching.com, fer l'escrit del catxé, crear un diploma de FTF....etc. Així doncs, hi ha molta feina a fer!!!!


Quedem el proper dilluns dia 28 de Gener directament a la BIBLIOTECA, que ens faran falta ordinadors per treballar.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada