Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dilluns, 28 de gener del 2013

10a Sessió (dilluns, 28 de Gener): GEOCACHING (II)


Segona sessió de geocaching on hem seguit concretant aspectes de cara a amagar un catxé. Primer de tot hem creat un usuari el qual hem registrat a la web oficial de Geocaching amb el nom de GTEF Berguedà. Fins i tot hem pogut entrar el primer catxé trobat per un dels membres del GTEF, l' Astornell, el qual s'acaba d'iniciar al món "catxero". Seguidament hem entrat les preguntes que s'hauran de respondre per trobar les coordenades.
Abans de fer la sessió pràctica on anirem a col·locar el catxé ens fan falta uns quants elements els quals haurem de portar la setmana que ve.

- Contenidor--> Bidó de bici. el porta la Marina.  (si pot ser que sigui d'aquells que té la boca una mica grossa, per poder fer entrar i sortir les coses millor)

-Certificat FTF i escrit "Si has trobat això per casualitat....bla bla.." --> Sara. T'ho hem adjudicat a tu perquè ja el deus tenir fet, oi?? Pensa que ha d'entrar a un bidó de bici.

- Logo del GTEF--> Alba. Diu que ens farà un logo que fliparem!!! Si en fas varis els envies per correu o per Watts i triem el que ens agradi més.

- Logbook--> Christian. Llibreta petita i llapis o boli. (la Bet porta el boli petit, crec).

- Objectes--> Tama o qui en tingui. Si pot ser algo relacionat amb l'EF millor que millor.
Ara hi he pensat que també hauriem de decidir quina pista posem (si en posem) o alguna foto Spoiler. Això ja ho farem "in situ".

Bé, no sé si em deixo alguna cosa.

La propera sessió serà el dilluns 4 de Febrer, prepararem tot això que hem de portar i decidirem quin dia fem la sessió pràctica. Si ens sobra temps, podem acabar la sessió al gimnàs fent un "bonus" d'algun joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada