Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dimarts, 30 d’octubre del 2012

2a SESSIÓ (dilluns, 29 d’octubre): GOALBALL I JOCS AMB CORDES

Avui hem tractat diversos temes, anem per passos.

Goalball: els companys experts ens han explicat el reglament bàsic del joc i ens hem posat a jugar de seguida. Tots hem coincidit que la pilota no feia prou soroll i es requeria un silenci absolut (cosa difícil d’aconseguir en una classe). També hem pensat que en classes de gran nombre d’alumnes és poc aplicable, ja que hi participen pocs jugadors. Tot i així es pot adaptar i treure alguna activitat bona. Relacionat amb els jocs per a cecs han sortit algunes propostes interessants.
-    Parelles: conduir al company fent el soroll d’un animal (tots alhora).
-    Parelles: fer un circuit on el guia només pot dir: dreta, esquerra o endavant. Es fan relleus.
-    Parelles: buscar objectes concrets del gimnàs. El guia fa senyals sonors. Si no es troba es pot ajudar amb el tacte.
-    ........( m’he oblidat algun???.... afegiu-lo!!!!)

Jocs amb cordes:
-    Corda llarga:
o    Doble (difícil)
o    Doble en creu: és més fàcil del que sembla, es tracta de saltar ben bé al mig de les dues cordes.
o    Saltar una corda individual i entrar a la corda llarga. (difícil)
-    Corda curta:
o    En filera: es posen unes quantes persones en fila de costat (mirant endavant) i van saltant tots al mateix ritme. Al darrera un saltador amb una corda ha de saltar-se a ell mateix i als de davant (alhora), un per un.
o    Parelles, trios o quartets amb les cordes creuades.
-    ........... més??????????

Els qui teniu fotos de la sessió, me les podeu enviar i les penjaré al Picasa, o pengeu-les vosaltres mateixos, com vulgueu. El proper dia portaré una càmera de veritat i no haurem d’anar amb els mòbils...

Via Ferrada Vallcebre: queda confirmada la sortida pel proper dissabte 10 de Novembre (si el temps acompanya). Alguns de nosaltres disposem d’arnesos i altres no. Hem comptat per sobre que ens faltarien uns 4 o 5 arnesos, a veure si entre tots els podem aconseguir. Estaria bé que cadascú digui si en te o no per saber exactament què ens falta. M’informaré bé d’on podem llogar els dissipadors i quin preu ens sortiran. Si sabeu algun lloc per llogar-los ho dieu.

3a SESSIO (dilluns, 12 de novembre): CASTELLERS. L’Aleix ens ha comentat que amb una sessió de castellers n’hi haurà prou. Començarem fent una mica de teoria i de seguida ens posarem mans a la obra a fer castells.

•    RECORDEU que el proper dilluns NO hi haurà sessió del GT, ja que hi ha convocada una reunió al Consell Esportiu el mateix dia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada