Aquest blog està format pels components del grup de treball d'Educació Física del Berguedà.

dimarts, 19 de febrer del 2013

12a sessió (dilluns, 18 de Febrer): GEOCACHING (IV)

La tarda amenaçava pluja però els components del GTEF no li temen a res. Aquest cop hem quedat mitja hora abans, per aprofitar més hores de llum i hem agafat els cotxes i hem pujat a Queralt. L'objectiu d'avui era amagar el catxé que fa dies que preparem. Ja teniem la zona on posar-lo, només faltava concretar el lloc exacte.

Des de Queralt hem caminat una mitja hora llarga, parant a fer fotos i mirant les vistes de Berga (amb poc èxit degut a la boira que hi havia). Al arribar a la zona ja es començava a fer de nit, cosa que ha dificultat una mica trobar un lloc adequat per amagar-lo. Després de buscar una estona i alguns fer un petit (molt petit) berenar l'hem amagat. En el punt exacte hem marcat les coordenades per poder fer els càlculs de les preguntes que vam posar.

Ja era de nit i tocava desfer el camí de pujada. Amb l'ajuda dels frontals (i els llumets de broma del Quim i la Neus) hem baixat fins al cotxe. Arribant a l'aparcament també hem marcat una posició amb el GPS, que servirà de guia pels buscadors del catxé.

Cal dir que la llibreta que hem posat no era la que tocava. Ens hem deixat la que hi anava i la Neus ens ha prestat una de seva. Estaria bé canviar-la i posar-n'hi una de nova. Vam quedar que el primer que hi anés ho diria a la resta, per no anar-hi expressament.

La propera sessió (dilluns, 25 de Febrer) la farem altre cop a Sta Eulàlia. Haurem d'entrar les coordenades exactes del catxé i dels punts de referència (aparcament). Elaborarem la fórmula i els càlculs amb les respostes de les preguntes i els nombres de les coordenades finals. Ho afegirem tot al que ja tenim del catxé i acabarem de ultimar detalls.


Us adjunto algunes de les fotos que vam fer.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada